Velkommen til Sommerskolen 2013 på Langhus

Vi har den glede av å ønske velkommen til Sommerskolen på Langhus 2013.

I år som tidligere år, har vi tre parallelle kurs, Sommermix, Kokkekurs og Forskerfabrikken.

Viktig Info:

– Alle kurs starter mandag 5. august, klokka 09:00 og varer hver dag til 15:00. Sommermix og Forskerfabrikken går fra mandag til fredag, mens Mesterkokken jr. går mandag til torsdag.

– Oppmøtested alle dager for alle kurs er Haugjordet Ungdomsskole, klokka 08:50.

– Husk innesko for Haugjordet Ungdomsskole.

– Deltagere på Forskerfabrikken må ha med mat og drikke alle dager. Deltagere på Sommermix må ha med mat og drikke mandag til torsdag. Deltagere på Mesterkokken jr. trenger ikke å ha med niste.

– Forsikring av barnet må ivaretas av den enkelte. Deltagere på Forskerfabrikken er forsikret via Forskerfabrikken.

– Ordensregler: Det har ved tidligere kurs vært en del uro som ødelegger for de som ønsker å lære noe. Det vil for i år bli innført Tre trinns advarsel:

– – Første advarsel: Blir klart utrykt muntlig direkte til barnet.

– – Andre advarsel: Blir klart utrykt muntlig direkte til barnet. Barnets foresatte kontaktes via telefon og blir informert om situasjonen
.

– – Tredje advarsel: Barnet blir stengt ute fra kurset og må reise hjem – Foresatte blir informert via telefon.

– Kursholders instruksjoner og nødvendig sikkerhetsutstyr skal følges og brukes.

Viktig info for Forskerfabrikken:

– Husk nok mat og drikke for hele dagen.

– Klær etter vær – deler av kurset foregår utendørs.

– Ta med pennal med skrivesaker og linjal.

– Ferdig utfylte og signerte Forskerfabrikken skjemaer (2 stk)

Viktig info for Sommermix:

– Husk nok mat og drikke for hele dagen.

– Klær etter vær – deler av kurset foregår utendørs.

– Hjelm og sykkel på sykkel og klatredag på torsdag.

Viktig info for Mesterkokken jr.:

– Kurset varer mandag til torsdag

questionnaire (i.e. total score 20 or less, a subjective sildenafil side effects 17ERECTILE DYSFUNCTION.

.

– Husk klær som passer til matlaging og forkle
.

Spørsmål kan rettes til: sommerskolen@bolerasen.no