10 kommentarer til «Påmelding 2014 er nå åpen!»

1. Jeg får ikke til å melde mine to jenter på. skjemaet sier at epost og telefonnummer allerede er registrert… uansett hva jeg gjør (bytter epost adresse og telefonnummer 3-4 ganger) så funker det ikke. Er det noe jeg kan gjøre?

2. Problemer med påmelding. Begge våre barn er påmeldt men grunnet att dom er syskon tok systemet hverken mail eller tlf nummer. Dette problem var også i fjor. Vi måtte legge in fiktivt tlf og mail på begge. Deres mail adresse ser ikke ut til att virke, får mail i retur. Ikke svar på telefon. Vennligst ring meg på 98061331. Mvh Kristian Forslund

1. For å finne ut hvorfor din mail ikke kom igjennom trenger jeg eksakt feilmelding fra mailsystemet (videresend gjerne feilmeldingen til jafo@online.no).
      Når det gjelder ikke svar på telefon har vi i sommerskolekomiteen våre egne jobber og kan ikke love svar på telefon/mail umiddelbart. Vi svarer så fort vi kan, og når vi svarer innenfor normal arbeidstid er vi faktisk på jobb.
      Som vi har nevnt flere ganger før tar vi gjerne imot hjelp fra andre foreldre, både for arrangering i forkant og support i etterkant 🙂